Digital agency

Hoe beter scoren bij Google?

Scoren in GoogleHoe men in Google beter kan scoren is in theorie geen geheim. U kan eenvoudig de basisregels terugvinden. De vraag is echter, kan u het ook uitvoeren in de praktijk?
SEO staat voor "Search Engine Optimization" of zoekmachine optimalisatie.

DeZign Crew BV met zijn 23 jaar ervaring geeft cursussen en opleidingen - hoe beter scoren in de zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie is vooral een kwestie van kennis, geduld en met een regelmaat uw website aan te passen. Als de zoekmachines merken dat er niets verandert aan uw website zullen ze niet gauw terugkomen - denkelijk de surfers ook niet!

Onze SEO module maakt het u gemakkelijker, uw website bovenaan in Google - waarom eens niet uittesten... ?

Gratis testaanvraag

Onze diensten


Ik wens een GRATIS consult !

cms dezigncrewMeer en meer klanten wensen de website zelf aan te kunnen passen - niet afhankelijk meer te zijn van derden. Maar vooral om de oplopende kost voor de aanpassing en het wachten op de webdesigner te voorkomen.
JA, zeg nu zelf, wie kent beter zijn product of dienst dan de klant zelf! Vlug even tekst aanpassen zoals in een tekstverwerker en klaar is kees.

Daarom zijn wij gestart met het opbouwen van een modulair systeem genaamd SMARTWEBS met SEO module.
U typt uw teksten in onze geprogrammeerde zoekmachine vriendelijke CMS en voegt uw foto’s toe zodat deze worden geupload naar uw pagina in de juiste vormgeving. Het werkt net zoals een tekstverwerker of een email bestand, snel en eenvoudig.

Hebt u echt geen tijd (of zin) om uw website te updaten? Wij kunnen dit steeds voor u doen, DeZign Crew beschikt over SEO copywriters die met kennis van SEO uw teksten schrijven en/of up to date houden.

Bekijk ons pakket aanbod

GRATIS online advertentieplaats voor Benelux

In 2002 werd Groene Gids uitgegeven als online advertentieplaats. Meteen namen wij een merkregistratie voor Benelux. Waarna een tweede merkregistratie volgde voor groene gids. Plaats een link naar uw website op www.groenegids.com.
Bedrijf NU GRATIS aanmelden

Al snel bleek ook dat Google een stevige markpositie aan het veroveren was, en net daarop werd ingespeeld. Het kantoor op de Marnixplaats werd al snel te klein zodat er verhuisd werd naar een ruimer en modern pand op de Vlaamse Kaai te 200 Antwerpen, waar we tot 30 september 2010 gevestigd waren.
Nu enkele jaren verder zijn wij verhuisd op 1 oktober 2010 naar een nog groter pand te 2900 Schoten - Churchilllaan 32

Kennis, middelen en de ervaring tot uw beschikking

Iedereen kent ondertussen het begrip van ‘Metatags’ wel. Weet u ook hoeveel trefwoorden men kan gebruiken per pagina, komen deze terug in uw teksten EN haalt u het juiste percentage ten opzichte van de rest van uw tekst?

Door de jarenlange ervaring in Search Engine Optimization (SEO), en vooral door de snelle evoluties op de voet te volgen heeft DeZign Crew een enorme expertise opgebouwd in deze zaken. U kan nergens zomaar een website kopen die meteen in de top 10 van Google opduikt. Het creëren van een top website kost tijd en knowhow.

Wij hebben de knowhow en ook de tijd. De knowhow kan u bij ons verkrijgen door beroep te doen op onze experten in deze geweldige materie. Tijd koopt u als het ware ook, want u hoeft enkel u website aan te passen op geregelde tijdstippen. Dit door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke eigen ontwikkelde CMS software met SEO functies.

Ik wil een gratis SEO test van mijn website