Over ons

Historiek

DeZign Crew bvba werd opgericht op 14 juni 2001, naar een idee van twee ervaren mensen uit de communicatie en reclame wereld. Bij de start focuste DeZign Crew zich voornamelijk op webdesign - ontwerp van maatwerk en van zelf aanpasbare flashwebsites en advertenties - uniek in Europa. De sterke opkomst en het grote succes van de zoekmachines zoals Google veranderde dan ook onze zienswijze!
Men merkte echter al snel op dat flash websites niet gelezen en dus ook niet gevonden worden door de zoekmachines.

Er werd beslist het roer om te gooien.

Troeven

Twee belangrijke troeven van DeZign Crew:
Expertise: zeg maar de knowhow die we in de afgelopen 20 jaar vergaarden.

Een uitgebreid netwerk aan links (link popularity).
Een netwerk dat van bij de start werd uitgebouwd door onder andere gebruik te maken van Groene Gids en andere webpages. Deze zorgt ervoor dat we steeds kunnen doorlinken, een zeer belangrijk aspect binnen de zoekmachine optimalisatie (SEO).
Onze klanten zijn als het ware met elkaar verbonden - hoe meer klanten, hoe sterker het netwerk - hoe beter u scoort in de zoekmachine als klant.

Crewleden

Elke medewerker van DeZign Crew bvba specialiseert zich steeds verder in hun vaardigheden. Alleen zo kunnen we samen met onze klanten blijven groeien. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Neem contact met de juiste stafmedewerker door op de foto te klikken.

  • Patrick-CEO
  • Christophe-COO
  • Steven-CSO
  • Wim-CIO
  • vacatures